Hvordan man bruger aloe til at slippe af med acne

Aloe vera planten anvendes i vid udstrækning til behandling af hudforhold som forbrændinger, mindre slid og nedskæringer. Bladene af aloe-planten, et medlem af kaktusfamilien af ​​planter, skæres og gelen indeni påføres områder for at lette helbredelsen. Derudover indeholder aloe stoffer, der kan reducere inflammation og smerte. Acne, en hud tilstand karakteriseret ved betændelse, irritation, smerte og kløe, er forårsaget, når folliklerne i din hud bliver tilstoppet. Hvis det er fuldstændigt blokeret eller infiltreret af bakterier, kan acne blive et grimt og smertefuldt problem. Heldigvis kan aloe hjælpe dig med at slippe af med acne, når det kombineres med et regime med god hudhygiejne.

Vask de berørte områder af huden grundigt mindst to gange dagligt ved hjælp af en antibakteriel sæbe. Skrub forsigtigt sæbe ind i din hud i en cirkulær bevægelse. Skyl med varmt vand og tør tørret med et rent håndklæde. Genbrug aldrig et håndklæde, fordi det kan sprede bakterier, der kan forårsage ekstra akne. Sørg for at undgå at røre din hud, som også kan overføre bakterier og snavs.

Ved beskæring af saks, saks eller en skarp kniv skal du klippe et ydre blad ud af aloeplanten. Klip bladet i den tykkeste del, nær bunden. Træk ikke bladet, når det skæres, da det kan forårsage skade på planten. I stedet holder bladets ende stramt, når du skærer. Ifølge University of Maryland indeholder aloe stoffer, der er kendt som glycoproteiner, som kan hjælpe med at lette helingen og reducere inflammation.

Klem forsigtigt gelen fra aloe, så den kommer ud af den friskskårne stamme. Læg et tyndt lag aloe på de ramte områder af din krop. Lad aloe tørre grundigt, før du lægger tøj over det. For yderligere beskyttelse mod bakterier anbring et tyndt lag antibakterisk creme over aloe og lad det tørre. UMMC forklarer, at aloe indeholder polysaccharider, som er stoffer, der stimulerer væksten af ​​nye hudceller. Dette kan hjælpe med til at fremskynde helbredelsen af ​​acne og mindske muligheden for acneærring.

Påfør aloe gel på de berørte områder af din krop efter vask og lige før du går i seng. Brug aloe gel, tilgængelig på dit lokale apotek, hvis du ikke har en aloe vera plante handy. Ren aloe gel har lignende helbredende egenskaber som aloe planten og kan være en bekvem måde at holde aloe i dit hjem. Anvendelsen af ​​gelen om natten giver aloe-tiden til at arbejde på helbredelse af betændelsen forårsaget af acne. Lad aloe gelen tørre, før du lægger på tøj eller går i seng, da det kan plette nogle stoffer.

Påfør aloe regelmæssigt, selvom din acne har helet helt. Ifølge National Center for Complementary and Alternative Medicine er aloe en effektiv fugtighedscreme og har egenskaber, som kan medvirke til at mindske tegn på aldring. Anvendelse af aloe regelmæssigt kan hjælpe med at beskytte din hud mod virkningerne af miljøet og fra bakteriel opbygning, der kan føre til acne. Aloe har også antiseptiske virkninger, der kan holde din hud fra at rumme snavs og bakterier, der kan tilstoppe porer og forårsage betændelse.