Hvordan man indstiller tiden på et baby g-ur

Casio G-Shock serien af ​​ure har robust konstruktion og et ungdommeligt og stilfuldt udseende. Casio producerer også en lignende serie af ure til kvinder under navnet “Baby G.” Baby G ure tilbyder det samme slidstærke design som mændens linje, og de kommer ofte i lyse farver til at supplere bærerens outfit eller tilføje et strejf af stil. Inden du bærer dit Baby G-ur for første gang, skal du indstille dit nye ur og indtaste den korrekte tid.

Hold uret i den ene hånd, så skærmen vender mod dig. Bemærk placeringen af ​​de fire kontrolknapper. Der er to knapper placeret på hver side af urets ansigt.

Tryk på knappen nederst til venstre for at skifte mellem forskellige tilstande på uret. Hold tryk på og slip denne knap, indtil du får vist den tid og dato, der vises på skærmen. Denne skærm angiver “Timekeeping” -tilstand på en Baby G Watch.

Hold uret i “Timekeeping” -tilstand og hold nede den øverste venstre knap, indtil tallene øverst på din overvågningsskærm begynder at blinke. Disse blinkende tal repræsenterer sekunderne og viser også, at du har flyttet uret til “Tidsindstilling” -tilstanden.

Nulstil sekunderne til nul ved at trykke på den nederste højre knap eller tryk på den nederste venstre knap for at forlade dem uændret og gå videre til andre indstillinger.

Tryk og slip den nederste venstre knap, indtil timenummeret blinker. Tryk på den øverste højre knap for at øge timen eller tryk på den nederste højre knap for at reducere timen. Tryk på den nederste venstre knap, når du er færdig med at indstille minutterne.

Vent, indtil du ser minutene blinker, tryk derefter på den nederste højre knap for at øge minutterne, eller tryk på den øverste højre knap for at mindske minutter.

Tryk på den nederste venstre knap en gang for at indstille tidsformatet. Hvis du ser en AM eller PM, der vises på skærmen, skal du trykke på den nederste højre knap for at skifte til 24-timers tid. Hvis du ikke kan se disse bogstaver, skal du trykke på den nederste højre knap, indtil den relevante betegnelse for AM eller PM vises på baggrund af tidspunktet på dagen.

Tryk på den nederste venstre knap for at afslutte indstillingen af ​​tiden, og tryk derefter på den øverste venstre knap for at forlade “Tidsindstilling” -tilstanden.