Hvordan man kan slippe af med sinusbelastning naturligt

Sinnesmerter og overbelastning følger ofte en øvre luftvejsinfektion eller en allergisk reaktion, der har længe i mere end syv dage. Congestion omfatter en følelse af ansigtssmerter og tryk, frontal hovedpine, næsetopstramning med udledning og lejlighedsvis vanskeligheder med lugte dufte. Feber højere end 102 grader F, tunggrøn eller gul udledning og alvorlig ansigts smerte skal straks søge læge opmærksomhed.

Tag en oral temperatur for at bestemme om feber er til stede. Bestem en mulig årsag til overbelastning. En ny forkølelse eller influenza kan også medføre problemer. At være omkring kæledyrsdander og cigaretrøg vil også forårsage overbelastning hos nogle mennesker. Fødevareallergi bør ikke overses.

Hvis nogen af ​​de irriterende stoffer er til stede, skal du se for at reducere eksponeringen eller fjerne årsagen til allergenerne. Har en luftfugter i soveværelset om natten for at hjælpe med overbelastning. For dem med tilbagevendende problemer kan et luftfiltreringssystem i hjemmet være nødvendigt.

Drik nok vand, indtil din urin er lys i farve. Vand er særligt nyttigt, når din krop har brug for at fjerne toksiner og irriterende stoffer fra systemet.

Varm 1 til 2 liter vand til kogning. Sæt kogende vand på en varmebestandig overflade, hvor du kan sidde foran den. En til to dråber eukalyptus eller kamfer kan droppes i vandet. Placere et håndklæde over hovedet, læn dig over panden, omkring 5 til 6 inches væk fra vandet og langsomt indånde gennem din næse. Indånd damp i fem til 10 minutter eller til tolerance. Blæse næse efter behov.

Massage til fremme af dræning. Søg efter hjælp til massage eller trykpunkter, hvis det er nødvendigt. Udfør massage i fem til 10 minutter. Start i midten af ​​panden med både tommelfingre eller fingerspidser. Sweep væk fra midten og ned over øjenbrynene, på templerne og ned for ørerne. Gør flere passerer, bliver bredere hver gang. For trykket mellem øjnene, begynder ved næsens bro og fejer under øjnene langs benet, ud til ørerne og derefter ned i kæbebenet. Progressivt blive bredere eller smalere.

Udfør en nasal lavage. Tilsæt ½ spsk. Bordsalt pr. 2 kopper varmt vand. Rør til opløst. Stå over vasken eller karret og brug cupped hænder eller en bred overfladisk skål til at hjælpe dig med at indånde vand i en nasal passage ad gangen. Sluk ikke noget vand, men løber ned i halsen. Prøv at lade vandet løbe tør for næsen. Dette vil først være ubehageligt, men det bliver lettere med praksis.

Hvis overbelastning ikke lette efter hjemmebehandling inden for syv til ti dage, skal du aftale med din læge for andre behandlingsmuligheder som nasalspecifikke, Argyrol-applikationer eller receptpligtige lægemidler. Allergen test kan også gøres med din læge.