Hvordan man laver en sukker ansigtsskrubbe hjemme

Sukker er ikke bare god til at bage eller tilføje noget sødme til din morgen kop kaffe. Denne køkkenklammer kan også bruges til at lave en ansigtsskrubbe. Sukker er lidt slibende, så det fungerer godt for at skrubbe af døde og tørre hud på ansigtet. Når det kombineres med et fugtighedsbevarende middel, fjerner du ikke kun gunk fra din hud, men også hydrerer din hud i processen.

Fugtgivende skrubbe

Glycerin er et fugtighedsbevarende middel, hvilket betyder, at det ikke kun hjælper din hud med at holde fugt, det tiltrækker fugt. Så kombinerer glycerin og sukker til en ansigtsskrubbe sloughs væk fra den døde hud, mens du tilføjer fugt på samme tid. For at lave en glycerin og sukker ansigtsskrubbe blande lige dele hvide sukker og grøntsagsglycerin i en skål. Tilsæt et par dråber aloe vera gel og to dråber af din æteriske æteriske olie, hvis du vil give skrubben en behagelig duft. Våd din hud med vand og skrubbe dit ansigt med blandingen. Lad det stå i et par minutter og skyll derefter med køligt vand. Du kan købe glycerin på de fleste apoteker og apotek.

Anti-bakteriel skrubbe

Ligesom glycerin er honning et fugtighedsbevarende middel. Det indeholder også antibakterielle egenskaber, der hjælper med at slippe af med bakterier på din hud, der kan forårsage acne og andre ansigtsfejl. Bland 1 kop brunt sukker, 1/2 kop honning og 1 spiseskefulde fuldmælk i en skål. Dab blandingen på dit tørre ansigt og skrub det forsigtigt. Hvis du har tid, lad den stå på din hud i 10 til 20 minutter, før du skylder den af. Skyl med køligt vand. Du skal muligvis bruge en våd vaskeklud til at fjerne hele blandingen, da det vil være ret klæbrigt fra kombinationen af ​​honning og sukker. Opbevar resterende skrubbe i en lufttæt beholder i køleskabet.

Toning Scrub

Citronsaft har milde blegemidler, så det letter aldringspletter på huden. Det hjælper også med at stramme huden og gøre den blød og smidig. Bland citronsaft med sukker, og du har en eksfolierende skrubbe, der toner dit ansigt, mens det eksfolierer. For at gøre denne skrubbe blandes lige dele hvidt sukker og citronsaft. Det er bedst at bruge friskpresset citronsaft, men hvis du ikke har det, vil den flaskeart gøre. Bland sukker og citronsaft for at lave en pasta. Påfør blandingen i dit ansigt og skrubber dit ansigt med fingerspidserne. Lad det stå i 10 minutter og skyll derefter med køligt vand.

Exfoliating Tips

Da sukker er en eksfolierende, er det vigtigt at bruge en sukker ansigtsskrubbe ordentligt, så huden ikke bliver irriteret. Begynd at bruge en sukker ansigtsskrub en gang om ugen. Så, hvis din hud tolererer det godt, brug skrubben op til tre gange om ugen. Efter eksfoliering med en sukker ansigtsskrubbe, klapp huden tørt med et blødt håndklæde og anbring fugtighedscreme. Vær opmærksom på din hud; hvis du bemærker, at dit ansigt bliver rødt, betændt eller irriteret, stop med at bruge skrubbe med det samme.