Hvordan man øger min kones sexdrev

Sexdrev – også kendt som libido – er en naturlig del af kroppens modningsproces, der starter omkring puberteten. Hvis alt går godt, vil begge mænd og kvinder have en forhøjet sexdrev godt ind i voksenalderen. Men hvis din kone sker for at have et lavt sexdrev, kan det i sidste ende føre til et problem med dit forhold. Selv om det kan være svært at håndtere, er der måder at forbedre hendes libido på.

Få din kone til at udføre Kegel øvelser. Kegel muskler ombrydes omkring vagina og anus, og arbejder dem med at styrke hele bækkenbunden, noterassistent klinisk professor i ob / gyn og psykiatri Dr. Laura Berman, der skriver til EverydayHealth.com. Berman siger også: “Sterke Kegler kan øge din ophidselse under sex, forbedre dine orgasmer, forbedre blodcirkulationen til kønsorganerne og øge vaginal tone og smøring.” For at gøre denne øvelse skal din kone handle som om hun stopper hendes urin i midtstrømmen. Har hende holde denne sammentrækning i fem sekunder, slip og gentag derefter 10 gange.

Opmuntre din kone til at køre. Motion giver en række fordele til din kone, når hun forsøger at øge sit sexdrev, noterer Alice fra Columbia Universitys internet sundhedsressource “Go Ask Alice!” Det kan hæve hendes humør, øge sit selvbillede, øge hendes udholdenhed og forbedre kredsløbet til hele sin krop, herunder hendes seksuelle organer. Foreslå at hun gør 30 minutters aerobic motion fem eller flere dage om ugen. Disse kan omfatte løb, cykling, svømning, stepping, roing eller gå. For at gøre det mere sjovt og intimt, kom ind med hende.

Introducere afslapningsteknikker til din kone. Stress og angst er store bidragsydere til en lav sexdrev, siger sexolog Dr. Logan Levkoff, skriver for HuffingtonPost.com. For at blive mere rolig, skal din kone deltage i afslapningsaktiviteter som yoga, tai-chi, meditativ vejrtrækning og muskelafslapning. Som med motion, kom med hende for at gøre det mere interessant.

Opret forbindelse. Åben kommunikation med din kone er meget vigtig. Tal med hende om hvad du gør og ikke kan lide, og vær ærlig over hvad du føler. Søg også hjælp fra en sexterapeut, hvor du begge kan gå sammen for at få råd om håndteringsstrategier og andre behandlingsmuligheder.

Få mere kreativ. Kjedsomhed i dit sexliv kan føre til en lav libido. Ryst ting lidt op ved at prøve nogle nye ting. Har sex på forskellige steder, prøv nogle forskellige stillinger og eksperimenter med sexspil eller legetøj.

Har din kone spiser libido-boostende fødevarer. Hvidløg indeholder allicin, som kan give de seksuelle organer en stigning i blodgennemstrømningen. Forbered dette i nogle retter til din kone, eller bare få hende at spise det som det er. Hvis hun ikke kan lide smagen eller lugten, kan du få den til hende i tillægsformular.