Hydrogenperoxid til alder pletter

Aldringsprocessen har fordele og ulemper, og mange mennesker vil være enige om, at aldersspots definitivt falder ind under sidstnævnte kategori. De er der for hele verden at se og et fyrtårn, at middelalderen har parkeret sig selv på din hud. Heldigvis kan alderspletter behandles og elimineres. Dyre lasere, kemiske peeling og frysning med flydende nitrogen er alle muligheder, men du kan allerede have en billig måde at slette dem selv hjemme. Hydrogenperoxid kan være nøglen til at vende tilbage årene.

Funktioner

Alderpletter eller lentiginer er som regel tegn på din soleksponering gennem årene. Medline Plus af National Library of Medicine, rapporterer, at alder pletter er almindelige efter en alder af 40 år. De opstår typisk på solbeskyttede områder, såsom dit ansigt, underarmene, håndfladerne, panden, maven, brystet og skuldrene. Du har måske hørt hørt dem omtalt som “leverpletter”, men de har ingen forbindelse til din lever eller dets funktion. David G. Williams, MD, ejer af en alternativ medicinsk klinik i Texas og forsker, identificerer hydrogenperoxid som ” Et interessant stof, der virkelig bør kaldes brintdioxid. Dets kemiske formel er H2O2. Den indeholder et mere oxygenatom, der gør vand – H20. ” Det er farveløst og lugtfri, men ikke smagløst. Det kan være farligt, hvis det indtages.

Ekspertindsigt

New York dermatolog, Dr. Karen Burke, anbefaler at bruge hydrogenperoxid på små alder pletter til en billig, over-the-counter behandling. Dette er ikke en hurtig løsning, da det kan tage op til flere uger at slippe af med den alder, du målretter mod. Dr. Burke anbefaler at bruge 12 procent hydrogenperoxid, som typisk findes i skønhedstilførselsbutikker. Det bruges ofte i kombination med produkter til at blegge dit hår. I modsætning hertil kan hydrogenperoxidet du har i dit hjem som desinfektionsmiddel højst sandsynligt kun 3 procent.

Identifikation

Før du anvender hydrogenperoxidet, skel dine alderspletter fra andre brune mærker på din hud. Alderpletter er flade, lyse til mørkebrune eller sorte områder, der skyldes øget pigmentering, og deres kanter er sjældent ensartede i udseende. Når du begynder at indstille til denne hjemmebehandling, skal du sørge for at beskytte mod spild af peroxid. Ved den anbefalede 12 procent kan det beskadige enhver farvet overflade, den berører. Forvent at den typiske skumdannelse ses, når hydrogenperoxid kommer i kontakt med en overflade, det er kun en interaktion med oxygen.

Instruktioner

Dr. Burke anbefaler at bruge en vatpind, dyppet i peroxidet. Først påfør det til et lille sted for at se, hvordan din hud reagerer. Hvis dette tolereres godt, så anvend det igen på dine alderspletter, og skub lidt ind i vatpinden. Pas på at placere peroxidopløsningen kun på selve stedet og lad det ikke dryppe ned på dit ansigt. Dette sker typisk, når du har absorberet for meget væske på spidsen af ​​bomuldspinne. Hold swaben på plads, indtil der mærkes let sting. Gentag dette en gang hver tredje dag i flere uger.

Tidsramme

Når du har anvendt hydrogenperoxidet til dine alderspletter, kan du mærke en let brændende fornemmelse i op til 10 minutter. Dette er normalt og ingen grund til bekymring. Spots kan forekomme hvide i op til fire timer. Når den hvide begynder at falme, kan pletterne blive rosa eller røde i nogle få dage. Efter flere dage forventer stedet at scab over i nogle få dage, og så skal det falde af sig selv. Du må ikke vælge disse scabs for tidligt, eller du får ikke se den fulde effekt.