Kahlua ernæringsinformation

Mærket Kahlua er så tæt forbundet med dets kaffelikørprodukter, at det ofte antages at være en ingrediens. Den vigtigste ingrediens i Kahlua likører er faktisk bjergdyrket mørkbrændt kaffe fra Veracruz bjergene i Mexico. Manglen på næringsværdi i Kahlua likører afspejler et produkt, der er designet til at forkæle sanserne og ikke nødvendigvis kroppen.

Arabica Kaffe

Kaffebønnerne, der anvendes i Kahlua, er mørk kaffelikør, der er skygge dyrket i foden af ​​Mexico. Bønnerne plukkes grønne og steges i små satser, inden de bliver jordet og brygget til dannelse af Kahluas basisbestanddel. Mørke kaffebønner indeholder traditionelt koffein, som giver et løft af energi ved at stimulere nervesystemet. De naturlige olier i Arabica kaffebønner er faktisk omega-6 fedtsyrer, der spiller en rolle i hjernefunktion og normal vækst og udvikling, ifølge University of Maryland Medical Center eller UMMC.

vanilje

I sin bog “Vanilla: Kulturhistorien for verdens favoritblomst og duft”, siger antropolog Patricia Rain, at aztec-indianerne brugte vaniljebønner som valuta, og spansken forkyndte vaniljes søde duft som en naturlig afrodisiakum. Vaniljeekstrakterne, der findes i Kahlua mørk kaffelikør, bruges som et eksotisk sidste indtryk i en række smagsoplevelser, ifølge Kahlua.com. Vanilje indeholder mindre mængder kalium, en elektrolyt, der understøtter nerve og muskelfunktion i kroppen.

Karamel

Karamel er et menneskeskabt sødemiddel, der er skabt ved at smelte hvidt sukker i en mørk rav tilstand og tilsætte vand. Kahlua mørk kaffe likør har tilføjet smør til deres karamel for at melde smagen af ​​kaffe og vanille. Som kulhydrat brydes karamel ned i fordøjelsessystemet, kastet ind i blodbanen og bruges som energi af kropsceller. Harvard School of Public Health udtaler, at spisefødevarer med højt indhold af sukker i sidste ende kan forårsage diabetes på grund af et gradvist fald i sukkerabsorptionen.

Sukkerrør Rum

Den 20 procent rumindhold, der findes i Kahlua-mørk kaffelikør, fremstilles ved destillation af vand og sukkerrør. Sukkerrør sukker stammer fra en gæringsproces, der bruger sukkerrørjuice, koncentreret sukkerrørjuice og melasse. I modsætning til folkelig tro er rom farveløst og får normalt sin mørke farve ved tilsætning af karamel. I sin bog, “The Complete Guide to Rum”, siger romkenner Ed Hamilton, at den type kasse, der anvendes i aldring, også bestemmer rummets varige smag.

Højfructosekornsirup

Hvis du nogensinde har følt en øjeblikkelig tvang for at få et andet skud af Kahlua umiddelbart efter den første, kan det have været et resultat af den majssirup der indeholder. Mens høj fructose majssirup tilføjer holdbarhed til produktet ved at arbejde som et naturligt konserveringsmiddel, fremgår det af en rapport fra 2009, der offentliggøres på New York Daily News, at det også er vanedannende. Dr. Susan Bartell, forfatter af “Dr. Susan’s Fit og Fun Family Action Plan “, siger, at high fructose majssirup lader dig føle sig sulten og tricks hjernen til at tro, du har brug for mere mad.