Hvordan man reparerer beskadiget hår uden at skære det

Solens eksponering, klor, hårde kemikalier i farve, retting og perming og varme stress fra krøllejern og blæretørrere hele konspiration for at gøre dit hår porøst, skørt, tørt og kedeligt. De med fint hår har tendens til at være mest udsatte, ifølge hjemmesiden for sundhed og skønhed. Gratis skønhedstips. Selv om mange stylister anbefaler at klippe ud af beskadigede ender, kan du tage nogle skridt til at reparere dit beskadigede hår, mens du holder længden intakt.

Mild Shampoo og Conditioner

Brug en mild shampoo og vask dit hår ikke mere end to gange om ugen. Hyppig shampooing gør håret mere skørt, ifølge Free Beauty Tips. Dr. Thomas Goodman Jr., en dermatolog og assistent professor ved University of Tennessee Center for Sundhedsvidenskab, er enig. “Det er i dag i dag at shampoo hver dag, men shampooing fjerner kun snavs, det vasker hårets beskyttende olier ud,” siger han. Vælg et lavt pH-produkt. En online-anmelder af skønhedsprodukter, Om dit hår, anbefaler at bruge shampoo med en pH på 4,5 til 5,5.

Mayonnaise reparation behandling

Afslut shampooing med et skud af køligt vand. Ifølge Harper’s Bazaar kan dette lukke håret i halsen, hvilket resulterer i skinnere, glattere hår.

Brug en hydrerende efterladnings conditioner efter shampooing. Dette kan trænge ind i håret og fastgøre værdifuld fugt, ifølge hårinformationswebstedet Hair Expert. En balsam, der indeholder fugtighedsbevarende stoffer, kan holde i fugt i længere tid.

Slå 2 æggeblommer og kombinere dem med 1/2 kop majones til brug som balsam. Æggeblommer indeholder L-cystein, en aminosyre, der er vigtig for hårvækst. Skønhedseksperter har længe anbefalet majones for sine bløde kvaliteter. “Mayonnaise gør en fremragende balsam,” siger Steven Docherty, senior kunstdirektør i New York Citys Vidal Sassoon Salon.

Brug bagsiden af ​​en ske eller fingrene til at påsætte blandingen til fugtigt, frisk shampooet hår, arbejde det fra rødderne til spidserne og sørg for, at det kommer i kontakt med beskadigede, tørre dele af dit hår. Blandingen kan være rodet, du vil måske have en gammel skjorte eller smock.

Dæk hovedet med en plastikkappe, og lad blandingen blive på dit hår i en time.

Følg mayonnaisebehandlingen med et kvalitetsblegemiddel, der er formuleret til tørt og beskadiget hår. Lad dit hår lufttørre, indtil det er sundere, bør du erklære et moratorium for slagtørrere, krøllejern, hårsprayer og stylingprodukter, især de, der indeholder alkohol. Overvej at bruge skum- eller plastruller, og disse vil ikke beskadige dine låse.

Gentag den fugtgivende og reparerende behandling trofast en gang om ugen i flere måneder. Hair Expert bemærker, at dette er den bedste måde at se virkelige, varige resultater på. Behandlinger som disse arbejder ved at hjælpe skrælning, beskadigede krybdyr til at ligge ned på hårskakten, samt smøre dem, så de ikke kommer på børster, pudebetræk, stylingsværktøjer og hinanden. Denne gavnlige effekt er kun midlertidig, så behandlingen skal gentages regelmæssigt.